T/F: 0234 312 825   M: 0722 245 451   E: eliaver2005@yahoo.com

Panouri solare

Tehnologia panourilor solare reprezintă cea mai bună alternativă pentru înlocuirea surselor de energie convenționale, multe dintre ele poluante precum cărbuni sau petrolul. Panoul solar colectează radiația soarelui și o transformă în căldură pe care mai apoi o transmite către sistemul de încălzire. Acestea sunt prevăzute cu o suprafață mare care captează radiația solară și o stochează eficient datorită izolației speciale.

Panourile sunt simplu de întreținut și nu presupun costuri de exploatare. Acestea sunt foarte rezistente la condițiile oferite de mediul exterior, oferă performanțe foarte ridicate chiar și atunci când afară este înnorat. Pot fi montate pe acoperiș pentru a economisi spațiu și pentru a se afla în proximitatea sistemului de încălzire.

Folosirea unui panou solar reprezintă un mod ecologic și foarte economic pentru asigurarea necesarului de apă caldă menajeră.

Asiguram:

  • Instalare, montaj
  • Punere in functiune
  • Verificare tehnica periodica
  • Service garantie si post-garantie

Oferta noastra include o gama larga de sisteme de panouri solare si accesorii utilizate pentru incalzirea apei menajere, a piscinelor sau care pot fi conectate sistemului central de incalzire. Panourile noastre solare pot fi integrate cu succes atat in aplicatii rezidentiale, cat si comerciale.

>Sistemele de panouri solare compact nepresurizate cu functionare primavara-toamna sunt cele mai simple si mai economice sisteme de incalzire a apei menajere, fiind in acelasi timp foarte fiabile.

>Sistemele de panouri solare compact presurizate cu functionare pe tot timpul anului asigura intre 50% si 100% din consumul zilnic de apa calda menajera.

>Sisteme solare complexe cu functionare pe tot timpul anului sunt folosite pentru incalzirea apei menajere tot timpul anului si poate fi interconectat cu centrala termica cu pompa interna de recirculare prin intermediul celei de-a doua serpentine.